Fit3 Coach Tina Van Horn

Tina Van Horn
Directeur Productontwikkeling


Tina trad in 2012 bij Reliv in dienst als Directeur Onderzoek en Ontwikkeling van Soy Labs. Nadat de transitie van de lunsasine technologie van Soy Labs naar Reliv was voltooid, kwam ze bij Reliv terecht als Directeur Productontwikkeling en maakt onderdeel uit van het marketing team. Sinds de introductie van het Fit3 programma in 2017, is Tina tevens een Fit3 trainer.


Mijn Reliv dieet: 
Elke shake begint met Reliv Now, wei of soja maakt mij niet uit. Ik voeg daar nog andere Reliv producten aan toe, zoals Fit3 Active, ProVantage en/of Arthaffect. Ik zorg er tevens voor dat ik elke dag FibRestore, LunaRich C en Fit3 Purify inneem.  

Actief blijven:
Ik zorg ervoor dat ik altijd blijf bewegen. Ik hou van hardlopen en groepslessen, zoals aerobics en bootcamp, op de sportschool. Thuis doe ik graag aan weerstandstraining en push ups! In de afgelopen 15 jaar heb ik geleerd hoe ik mijn lichaam gezond kan houden. Vijf jaar geleden heb ik Reliv gevonden en dat was het laatste stukje van mijn fitness missie.

Drukke moeder:
Voor diegene die wat nieuwsgieriger zijn, ik woon op een kleine boerderij in Missouri waar mijn man en ik geiten houden en onze twee zonen opvoeden. Als ik niet aan het rennen, eten, koken, schrijven, slapen of coachen ben, dan ben ik waarschijnlijk aan het shoppen voor nieuwe sportkleding.

‘Distributeurs eerst’ betekent...
Naar de producten, de hulpmiddelen en het programma kijken vanuit het perspectief van de Distributeurs in het veld. Zo kunnen wij voorzieningen leveren die succes garanderen.

Favoriete uitspraak: 
“Het sterkste leidersschapsmiddel dat je hebt, is je eigen persoonlijke voorbeeld.” – John Wooden