Duurzaamheid

Bij Reliv Europe proberen we zo duurzaam mogelijk te zijn om zo een steentje bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Wij streven ernaar ons afval tot een minimum te beperken en ons papierverbruik terug te dringen, wat bijzonder succesvol is gebleken nu we van huis uit zijn gaan werken. Ook de dozen in ons magazijn worden regelmatig gerecycled.

Om onze producten duurzaam te maken, laten we de Reliv-blikken produceren door het bedrijf Sonoco. Sonoco-composietblikken bestaan voor 50 procent uit gerecycled materiaal waarvan 35 procent uit gescheiden ingezameld huishoudelijk afval. Het gehalte aan gerecyclede vezels is gemiddeld 80 procent waarvan 75 procent uit huishoudelijk afval. Het gehalte aan nieuwe vezels is afkomstig van bekende, legale en verantwoorde bronnen. De stalen boven- en onderkant van de Sonoco-blikken worden geproduceerd van gemiddeld 25 procent gerecyclede materiaal.

Reliv Europe is altijd op zoek naar het verbeteren van onze duurzaamheid als bedrijf en we zullen dat ook in de toekomst blijven doen.

Close