Reliv Athletic is een exclusief sponsoringprogramma van Reliv Europe, waarin we semi-prof- en profsporters ondersteunen met onze hoogwaardige voedingsproducten. Momenteel staan onze producten Reliv Classic®, Reliv Now® met LunaRich®, Reliv Now® for Kids met LunaRich® (vanille), LunaRich C™, FibRestore® en de twee smaken van Innergize!® op de Cologne List® met producten die zijn getest op bepaalde dopingmiddelen door een wereldwijd toonaangevend laboratorium voor analyse van voedingssupplementen. Klik hier voor meer informatie. 

Lees hieronder meer over onze huidige Reliv Athletic-leden en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws over Reliv Athletic door ons Facebook- en Instagram- account te volgen.


Aanmeldingsprocedure

Klik hier om een aanmeldingsformulier voor het Reliv Athletics-sponsoringsprogramma te downloaden.

Sponsoring gebeurt alleen met voedingsproducten, je moet in Europa wonen en een semi-prof of prof zijn in jouw tak van sport. Als we de aanmelding binnen hebben, kunnen we je een proefperiode van 1 maand aanbieden. Word je voor deze proefperiode geselecteerd, dan verwachten wij regelmatige updates over hoe de producten jou ondersteunen in je sport. Na de proefperiode nodigen we je dan persoonlijk uit op ons hoofdkantoor en laten we weten of we je blijven sponsoren of niet.

Een proefperiode biedt geen garantie op lidmaatschap van Reliv Athletic..


Close