De Reliv Kalogris Foundation

Wat wij doen

We geven

267.000 shakes

per maand weg

Close

Shaking news!

Meer informatie over onze programma’s.

Giften

Doe een gift aan de stichting en help ons vandaag een kind te eten te geven.

Kansen

Bekijk hoe jij de wereld vandaag een klein beetje beter kunt maken.


Hoe kunnen we helpen? We horen graag van jullie!


Tracy Montgomery
President & Voorzitter van de Reliv Kalogris Foundation
tmontgomery@relivinc.com


Lisa McCain
Directeur van de Reliv Kalogris Foundation
lmccain@relivinc.com
636.733.1395Kathy Brawley
Coördinator ontwikkeling en Haïti
kbrawley@relivinc.com

Betty Andrews
Pittsboro, NC (VS)

Waar vind je een organisatie die zoveel geeft en zoveel mensen helpt, vooral kinderen, waarbij ook nog eens 97 procent van je gift terechtkomt bij het goede doel? Daarom geef ik maandelijks aan de Reliv Kalogris Foundation.


Joyce Holthaus
Mundelein, IL (VS)

Wat ik heel belangrijk vind als Reliv-distributeur is de Reliv Kalogris Foundation. Alleen kan ik niet zoveel, maar samen met andere distributeurs kunnen we een groot verschil maken door te zorgen dat kinderen over de hele wereld te eten krijgen.


Karine Burbridge
Frankrijk

Wat ik zo mooi vind aan de Reliv Kalogris Foundation is de manier waarop ze laten zien wat ze doen, met al die blije kinderen met een brede glimlach op hun gezicht. De Reliv Kalogris Foundation doet fantastisch werk en geeft ons de kans om ons steentje bij te dragen door kinderen te helpen die dat echt nodig hebben!In 2016 kregen wij de kans om met eigen ogen het werk van de Stichting in Noord Haïti te zien. We waren daar met een team uit Amerika, waaronder Ryan Montgomery en zijn vrouw Tracy. Het was een kans voor ons om meer teweten te komen over Haïti en de extreme armoede die ze daar ervaren. Dokter Mano heette ons van harte welkom en nam ons mee naar een van de weeshuizen die gesponsord werd door de Reliv Kalogris Stichting. We gingen tevens langs vele scholen om de voedingsproducten gratis uit te delen en we kregen de kans om met enkele van de kinderen en hun leraren te praten. Een van de leraren vond het jammer dat de Reliv shakes niet ook voor hen waren!  

- Bernard & Colette Dhellemmes


Video downloaden