Succesverhalen


Agnès des Déserts
Marnes la Coquette, Frankrijk

Huidig: Onafhankelijk Reliv Distributeur
Reliv dieet: Reliv Now, Innergize!, LunaRich C
Nieuw avontuur: Ik was 7 jaar lang een Sales Executive, maar nadat mijn derde dochter werd geboren besloot ik dat ik mijn levensstijl om wilde gooien. Reliv kwam in mijn leven en ik stortte mezelf in dit spannende nieuwe avontuur. Het kostte me ongeveer 2 jaar om mijn netwerk op te bouwen, maar die blijft continue groeien – net als mijn commissies.
Levensstijl: Ik kan mijn Reliv onderneming combineren met mijn vrijwilligerswerk en met mijn familie en dat is erg belangrijk voor mij. Ik kan het combineren met elke levenskeuze die ik in de toekomst zou kunnen maken en mijn commissies vervangen langzamerhand het inkomen die ik vroeger als werknemer had.


Andreas & Nadja Reinold
Salzkammergut, Oostenrijk

Huidig: Onafhankelijke Reliv Distributeurs
Reliv dieet: Reliv Classic, Innergize!, FibRestore
Ongelooflijke levensstijl: Voor ons betekent Reliv een mogelijkheid om uit het dagelijkse gehaast te stappen. We vinden het heerlijk om een gezonde balans tussen werk en prive te hebben en een KEUZE te hebben hoe wij onze tijd indelen.
Deel de mogelijkheden: We zijn inmiddels 17 jaar gelukkig getrouwd en hebben twee geweldige zonen. Reliv voelt voor ons niet als werk – het is een lonend familieproject. We zijn nu Presidentiële Bronzen Ambassadeurs en zijn dankbaar dat we elke dag persoonlijk een beetje groeien en met anderen kunnen samenwerken.

Bérangère Di Pizzo
La Celle Saint Cloud, Frankrijk

Huidig: Privé lerares voor jonge kinderen
Reliv dieet: Reliv Now, Innergize!, Lunarich C, Reliv Now for Kids
Samenwerken: Als lerares heb ik het altijd leuk gevonden om samen te werken. Bij Reliv vind ik het zo fijn dat iedereen elkaar helpt en dat alle Distributeurs met elkaar samenwerken. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen met deze producten en mijn team laten groeien – ik vind het geweldig om mensen te trainen!
Mogelijkheden: Ik werk nu voor mijn pensioen, maar kan er tegelijkertijd ook voor mijn kinderen zijn. Ik wil graag meer doen voor de Reliv Kalogris Stichting, een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Reliv is een geweldige mogelijkheid!

Claire Jeanneau
Bayonne, Frankrijk

Huidig: Jurist, Blogger
Reliv dieet: Reliv Now, LunaRich C
De controle nemen: Met Reliv is het voor mij mogelijk geworden om, zonder financieel risico, een eigen onderneming te starten. Ik organiseer mijn eigen tijd en help anderen daarbij. Elke dag weer ben ik blij dat ik de controle over mijn toekomst heb genomen en dankzij mijn inkomen kunnen mijn kinderen verder studeren in het buitenland. Het is ontzettend belangrijk voor hun toekomst en zonder Reliv was het niet mogelijk geweest.
Bouwen aan een erfenis: Wat ik bij Reliv heb gevonden zijn de dingen waar wij allemaal naar op zoek zijn in het leven: een beter welzijn, tijd voor mezelf en een regelmatig inkomen. Ik bouw aan een erfenis voor mijn kinderen en daar ben ik erg trots op!


Michael & Diana Tölle
Ahlen, Duitsland

Huidig: Huisvrouw, onafhankelijk Reliv-distributeur
Reliv dieet: Reliv Classic, Innergize! FibRestore, Reliv Now for Kids
Tijd met het gezin: Wij zijn gelukkig getrouwd en hebben drie levenslustige zonen. Naast de verbetering van onze gezondheid heeft Reliv ons ook geholpen om financieel vooruit te gaan. We hebben met onze Reliv-business een aanzienlijk inkomen op kunnen bouwen en kunnen nu meer tijd samen thuis doorbrengen.
Flexibele business: Dankzij de aard van de Reliv-business kunnen we er veel op uit gaan met onze caravan. Diana kan gewoon door blijven werken. Ze kan vanuit de caravan onze business opbouwen en de kinderen hebben dan meteen vakantie!

Etienne & Noella Van Huffel
Saalfelden, Oostenrijk

Huidig: Onafhankelijke Reliv Distributeurs
Reliv dieet: Reliv Classic, FibRestore, Innergize!, Reliv Now for Kids
Verbeterde levensstijl: We voelen ons fantastisch en zijn Reliv ontzettend dankbaar. We vinden de Reliv producten geweldig en delen ze graag met anderen. Onderdeel uitmaken van Reliv heeft ons leven aanzienlijk verbeterd en we hebben landen bezocht, die we anders nooit bezocht zouden kunnen hebben.
Financiële zekerheid: We ontmoeten continue nieuwe mensen en helpen hun de leuke kanten van Reliv te ervaren. Wij profiteren daar ook van, namelijk als je mensen helpt ga jij er zelf ook op vooruit. Reliv geeft ons financiële zekerheid en we hoeven ons dus geen zorgen te maken over onze financiële situatie.
Tijd samen doorbrengen: We zijn een geweldig team – we werken samen, ontbijten samen, we verzorgen de klanten samen en doen nog veel meer samen. We vinden het heerlijk om tijd met elkaar door te brengen en daarom zeggen we: “Bedankt Reliv”!


Helen & Paul Murdock
Belfast, Verenigd Koningkrijk

Huidig: Huisvrouw en Sales Vertegenwoordiger
Reliv dieet: Reliv Classic, Innergize!, FibRestore
Gestaagde progressie: Onze onderneming groeit de afgelopen 2 jaar gestaag. We waren ontzettend blij toen we het niveau van Master Affiliate bereikten, maar inmiddels zijn we 3-star Directors en hebben we een Dr. Ted Award verdiend. Toen we onze eerste Reliv reis wonnen, waren we zo gelukkig! We hebben genoten tijdens het Miljonairs Weekeinde in het Hoar Cross Hall Spa Hotel!
Geïnspireerd: We hebben 4 kinderen en onze Reliv onderneming heeft ons de mogelijkheid gegeven op een tweede inkomen, met de flexibiliteit om deze naast de dagelijkse huishoudelijke taken te verdienen. We kijken er naar uit om onze onderneming nog verder uit te breiden en vinden de kans die Reliv ons biedt, om anderen te helpen, geweldig. Het is inspirerend om te zien wat anderen hebben bereikt en de wetenschap dat Reliv ons dezelfde mogelijkheden biedt is heel fijn.

Helga Hemetsberger
Oberalm, Oostenrijk

Huidig: Huisvrouw en Onafhankelijk Reliv Distributeur
Reliv dieet: Reliv Classic, Innergize!, FibRestore, Reliv Now for Kids
Reizen en geluk: Nu dat mij kinderen bijna allemaal volwassen zijn, heb ik een nieuwe manier gevonden om aan het gezinsbudget bij te dragen en ik doe het met heel veel plezier. Wij mogen mee met de Reliv reis naar New York in December en aangezien we nog nooit in de V.S. zijn geweest wordt dit een speciaal hoogtepunt voor ons.
Toekomstige doelen: Ik zal er altijd voor zorgen dat ik realistische doelen stel. Ik wil meer tijd investeren in mijn Reliv onderneming en meer Distributeurs aan mijn downline toevoegen – ik wil een sterk Reliv team creëren!


James & Leah Zwecker
Armagh, Verenigd Koningkrijk

Huidig: Transport manager en huisvrouw
Reliv dieet: Reliv Classic, Innergize!, FibRestore
Anderen helpen: Met Reliv hebben wij meer energie en doorzettingsvermogen om de dingen te doen die we leuk vinden. We vinden het geweldig om anderen te vertellen over wat Reliv allemaal voor ons heeft gedaan en hoe het ons de mogelijkheid heeft gegeven om een eigen onderneming te beginnen, ondanks ons prille gezinnetje. Het is zo leuk om anderen te kunnen helpen en de andere succesverhalen te horen.
Reliv Levensstijl: We hebben 3 jonge kinderen die ontzettend van de Reliv levensstijl genieten! Ze vinden hun Reliv for Kids shakes heerlijk en dat mama elke dag thuis is vinden ze geweldig. Onze wens is om nog meer mensen te helpen en ons netwerk naar verschillende landen uit te breiden. Het zou mooi zijn om meer tijd te hebben om te reizen en om meer tijd als gezin door te kunnen brengen.

Juliette Durand
Vence, Frankrijk

Huidig: Freelance grafisch ontwerper, onafhankelijk Reliv-distributeur
Reliv dieet: Reliv Now, Reliv Classic, Innergize!, FibRestore
Familiebedrijf: De producten hebben mij ondersteund tijdens mijn training voor de triatlon in 2012 en hebben geholpen om mijn energie op peil te houden toen ik twee maanden geleden met roken stopte. Dankzij deze business kan ik samenwerken met mijn zus, mijn vrienden en allerlei andere mensen. Dat is heerlijk! Ik heb twee zonen en een dochter en die zijn dol op de shakes.
Tijd om te schrijven: Het vooruitzicht van ouder woorden is nu minder verontrustend. Door mijn Reliv-business op te zetten heb ik nu een vast inkomen. Dankzij de business heb ik nu ook de vrijheid om me aan mijn grootste hobby te wijden: schrijven!


Liudmila Kubu
Vienna, Oostenrijk

Huidig: Onafhankelijk Reliv Distributeur
Reliv dieet: Reliv Classic, FibRestore, Innergize!, LunaRich C, Reliv Now for Kids
Samenwerken: Ik begon mensen over Reliv te vertellen en zo begon ik mijn eigen onderneming. Ik heb veel mensen ontmoet door Reliv en we werken allemaal samen, om zo de beste resultaten te kunnen behalen.
Onafhankelijkheid: Ik geniet echt van de vrijheid die dit bedrijf mij biedt. Ik kan mijn eigen tijd indelen en dankzij internet kan ik overal ter wereld werken.

Pedro Pereira
Buckinghamshire, Verenigd Koningkrijk

Huidig: Onafhankelijk Reliv Distributeur
Reliv dieet: Reliv Now, Innergize!, FibRestore, LunaRich C
Het Systeem omarmen: Het vinden en mentoren van gelijkgezinde personen die dezelfde passie delen, is de sleutel tot succes en groei van een stabiele organisatie. Ik ben één van de vele bewijzen dat iedereen die de integriteit en de juiste eigenschappen heeft, een succesvolle onderneming op kan bouwen als je bereidt bent om het Reliv systeem te omarmen.
Genieten van het leven: Om van werknemer naar eigen baas te gaan is een zeer bevrijdende ervaring geweest, die mij in staat heeft gesteld om mijn eigen leven in handen te nemen. Tijd doorbrengen met vrienden en familie is belangrijk voor mij en is het dus geweldig dat ik tijd voor speciale gelegenheden vrij kan maken. Dankzij dit bedrijf verduur ik het leven niet, ik geniet ervan!


Waltraud Gitzl
South Tyrol, Oostenrijk

Huidig: Seamstress, Independent Reliv Distributor
Reliv dieet: Reliv Classic, FibRestore, Reliv Now for Kids, Innergize!
Omarm het leven: IIk heb nu veel meer veerkracht en durf ook meer! Ik heb mijn levenslust weer terug. Daar ik zeer geïnteresseerd ben in het welzijn van anderen, is dit de perfecte kans om iets goeds te doen voor anderen en hun aan Reliv te introduceren.
Reliv familie: Ik voel me onderdeel van de grote Reliv familie, waar iedereen samenwerkt. Reliv heeft me mijn leven teruggegeven.