Susan Stone Reliv

Susan Stone
Algemeen directeur, Reliv Azië Pacific


Sue maakt al sinds 1994 onderdeeluit van Reliv en is bekent met elke aspect van ons bedrijf. Haar enthousiasme en nuchterheid maken haar geliefd bij zowel collega’s als Distributeurs. Sue focust zich op het grbuiken van de talenten binnen het team van Reliv leiders, om zo het bedrijf verder te ontwikkelen en daarmee de Distributeurs hun volledige potentie te helpen bereiken.Mijn Reliv dieet: Ik neem dagelijks Reliv Now, FibRestore en A-affect. Innergize gedurende sporttrainingen en ReShape als een regelmatige maaltijdvervanger.

Gezonde levensstijl: Ik loop / jog regelmatig en doe 1 of 2 keer per week aan Yoga. Andere hobbies zijn lezen, paardrijden en met vrienden afspreken!

Het verschil maken: Ik hou van mensen en ik werk voor een bedrijf dat een verschil maakt. Lichaam, geest en ziel – onze logo zegt het allemaal.

‘Distributeurs eerst’ betekent…Zij staan aan de voorhoede van alle beslissingen die we maken – we vragen ons altijd af, “Is dit goed voor onze Distributeurs?” Ons doel is om onze Distributeurs te helpen en ondersteunen op welke manier dan ook.

Favoriete uitspraak: “Wanneer het hard wordt, gaan de harden aan de slag.” – Joseph Kennedy