Steven Albright Senior VP & CFO

Steven Albright
Senior Vice President & Chief Financial OfficerIn 1992 begon Steven bij Reliv als Controller en werd in 2005 benoemd tot CFO. Gedurende zijn ambtstermijn heeft Steve een solide kennis opgebouwd wat betreft het Reliv business model en hij heeft ontzettend veel respect voor de Onafhankelijke Distributeurs van Reliv.
 
Steve is toegewijd aan de inzet van Reliv jegens ethiek en integriteit en de manier waarop het bedrijf zaken doet en zijn aandeelhouders ondersteunt. Zijn focus voor de toekomst richt zich voornamelijk op de financiële stabiliteit terwijl het bedrijf zich voorbereid op een periode van wereldwijde expansie.


Mijn Reliv dieet:
Morgens neem ik een shake met Innergize® en Reliv Now®, tijdens de lunch een shake Simplicity® en ‘s avonds een shake met ReversAge en LunaRich C™. 

Hoe blijf ik fit: Ik hou van hardlopen, fietsen en wandelen. Ik doe ook mee aan wedstrijden en sprint triatlons.

‘Distributeurs eerst’ betekent…Als Distributeurs niet succesvol zijn met hun onderneming, dan kunnen wij niet succesvol zijn als bedrijf. Dat moeten wij elke dag onthouden en we moeten ervoor zorgen dat we de producten en de zakelijke mogelijkheden van Reliv interessant maken voor de Distributeurs.

Sportfanaat: Ik ben fan van een aantal sport clubs zoals de St. Louis Cardinals, Rams en Blues. Uiteraard ondersteun ik ook mijn Universiteit: de Universiteit van Illinois.

Favouriete uitspraak: ”Probeer niet. Doe of doe het niet. Proberen bestaat niet.” – Jeda Master Yoda