Reliv Europe Conferentie


We zijn zeer enthousiast om aan te kunnen kondigen dat we voor de 2019 Reliv Europe Conferentie weer terug keren naar de ongelofelijke locatie van het Newport Bay Hotel in Disneyland Parijs!

Het thema van dit jaar is 'It's Time'. Het is tijd om de controle over je welzijn te nemen, het is tijd dat je je onderneming laat groeien, het is tijd om anderen om je heen te inspireren, het is tijd om je toekomst te plannen, het is tijd om het beste uit jezelf te halen!

Kom ook naar wat belooft het beste evenement van het jaar te worden. Bezoek de inzichtvolle workshops, luister naar de inspirerende verhalen, haal het beste uit de geweldige netwerkmogelijkheden en gooi je haar los op het grootste Reliv feest van het jaar!

Het is tijd voor de beste beslissing in je Reliv carriere: registreer je voor de Reliv Europe Conferentie 2019!


Klik hier om het aanmeldingsformulier voor de Conferentie te downloaden.


Hotelaccommodatie

Newport Bay Club Hotel, Disneyland Paris 

Gebruik onderstaande link, gebruikersnaam en wachtwoord om je hotelaccommodatie tegen speciale tarieven te boeken via het Disney Business Solutions online boekingssysteem. Betaling dient online middels een credit card te geschieden. Mocht je verdere informatie over je reservering nodig hebben, neem dan contact op met het Disney Business Solutions reserveringsteam via +33 - (0)1 60 45 73 99.

Link: http://poa.disneylandparis-business.com/en
Gebruikersnaam: disney
Wachtwoord: disney90517

N.B. Deze speciale tarieven zijn enkel t/m 19 september 2019 beschikbaar. Reserveringen worden alleen op basis van beschikbaarheid toegekend.


Vienna House Magic Circus Paris

Bel +33 (0)1 64 17 90 38 of email reservation.magiccircus-paris@viennahouse.com en noem Reliv Europe Limited tijdens het reserveren. Er vertrekt vanuit dit hotel, om de 20/25 minuten een shuttle bus richting Disneyland Parijs.


Andere accommodatiemogelijkehden in de buurt (zonder speciale Reliv tarieven)

Met shuttle naar Disneyland:


Zonder shuttle maar in de buurt van het Val d'Europe treinstation