Michelle Robles-Devnani

Michelle Robles-Devnani 
Algemeen directeur, Reliv Filipijnen


Ik werk al sinds 2002 bij Reliv Filipijnen. Ik ben begonnen als assistente van de Managing Director en stroomde in 2004 door naar Marketing Manager. In die functie heb ik tot 2013 het Verkoop en Marketing team geleid. Inmiddels heb ik het gehele team van de Filipijnen onder me. Met 39 jaar ben ik de jongste General Manager die Reliv ooit heeft gekend, maar ik heb nog veel te leren. Ik werk met een geweldig team samen en de ondersteuning die ik van anderen binnen Reliv krijg is fantastisch. Ik geloof er heilig in dat alles mogelijk is als je je hart en ziel geeft. Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van de Reliv familie, mede omdat ik de aardigste mensen ontmoet, zoveel leer en Distributeurs kan helpen bij het bereiken van hun doelen.

 

Mijn Reliv dieet: Ik neem Reliv Now, Innergize en FibRestore elke morgen en ReversAge voordat ik ga slapen. Ik krijg veel complimenten over hoe jong ik er uit zie...bedankt Reliv!

Gezonde levensstijl: Voordat ik moeder werd, ging ik geregeld naar de sportschool, deed ik aan yoga en buikdansen. Helaas komt dat er nu niet zo vaak meer van, maar mijn tweejarige dochter geeft me dagelijkse een complete training. Telt het lopen in een winkelcentrum mee? We beginnen binnenkort met een Zumba training op ons Reliv kantoor in de Filipijnen. Jullie zijn van harte welkom!

Een verschil maken: De Filipijnen is een van de grootste ontvangers van donaties van de Reliv Kalogris Stichting. Ik heb al onze voedingscentra bezocht en heb meerdere malen getuige kunnen zijn van de vrijgevigheid van onze Reliv Distributeurs. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe de Reliv producten de levens van vele Filipijnse kinderen veranderd. Het maakt me nog trotser om onderdeel uit te maken van een bedrijf dat levens verbeterd.

‘Distributeurs eerst’ betekent…Ervoor zorgen dat we altijd de beste service aan onze Distributeurs verlenen. Hun suuces is ons succes!