Susan Stone Reliv

Kerri Toy
Algemeen directeur, Reliv Europe


Kerri ging in 2007 bij ons Britse bedrijf aan de slag als accountant. Reliv UK breidde zijn activiteiten snel daarna uit naar heel Europa, en Kerri heeft bij die uitbreiding een onmisbare rol gespeeld. In 2016 werd ze financieel directeur van Reliv Europe en in 2020 algemeen directeur.

Over haar nieuwe taak vertelt Kerri: ‘Ik vind het een eer om deel uit te maken van het Reliv-team. Ik hoop onze Europese tak te blijven leiden om al onze distributeurs en anderen mogelijkheden te bieden op het gebied van gezondheid en financiën.’Mijn Reliv-producten: Reliv Now®, FibRestore® en Innergize!®.

Actief blijven: ik houd van hardlopen, regelmatig trainen in de sportschool en de hond uitlaten.

Hobby's: in mijn vrije tijd doe ik onder andere graag aan decoupeerzagen. Verder ga ik graag naar de sportschool en geniet ik ervan om avontuurlijke dingen te ondernemen met mijn gezin.

‘Distributeurs op de eerste plaats’ wil zeggen dat…ons bedrijf allereerst gericht is op wat onze distributeurs nodig hebben. Zonder hen kan ons bedrijf niet bestaan! Het succes van onze distributeurs staat centraal bij alle beslissingen die wij nemen.

Favoriet citaat: ‘Je leeft maar één keer, maar doe je dat goed, dan is één keer genoeg.’ Mae West