VP of IT

Jim Lahm
Vice President Informatie Technologie


Jim begon in 2009 bij Reliv als Directeur Informatie Technology en was verantwoordelijk voor alle grote applicaties waarop het bedrijf loopt, alsmede de technologieen, netwerken en systemen die het bedrijf ondersteunen.

Nadat Jim zijn universitaire study in Informatie Technology aan de Universiteit van Missouri suucesvol had afgerond, heeft hij ruim 20 jaar werkervaring opgedaan alvorens hij bij Reliv in dienst trad.  


Mijn Reliv dieet: Ik ondersteun mijn dagelijkse dieet met Reliv Now met Wei.

Actief blijven: I ben Tae Kwon Do leraar en geef les in zelfverdediging aan vrouwen. Ik heb een zwarte band in Youn Wha Ryu, een vorm van vechtsport. Twee keer per week geniet ik van een lange wandeling en ik coach de sportteams van mijn kinderen.

De vier pilaren van Reliv: Toen ik bij Reliv begon heb ik een systeem geintroduceerd die ik de vier pilaren van Reliv noem. Zonder deze vier zakelijke componenten, zouden Reliv en haar Distributeurs niet succesvol zijn. Mijn team zorgt ervoor dat onze IT systemen deze vier pilaren ondersteunen. De vier pilaren zijn: Het aanmelden en managen van Distributeurs, Bestellingen aannemen, bestellingen verschepen en het uitbetalen van commissies.

Favouriete uitspraak: “Carpe Diem – Pluk de dag!” – Roman Poet Horace / Dead Poet’s Society (film uit 1989)