Susan Stone Reliv

Jason Gregory
Salesmanager bij Reliv Europe


Jason heeft een achtergrond in bedrijfsontwikkeling binnen de IT-sector en heeft gewerkt in Londen en omgeving. Naast zijn werk in de IT heeft Jason de afgelopen 13 jaar een succesvolle organisatie opgebouwd binnen Reliv. In 2020 is hij salesmanager bij Reliv Europe geworden.

Jason is getrouwd en vader van vier kinderen. Hij is dol op zijn gezin. Hij is ook auteur en een veelgevraagd spreker. Daarbij richt hij zich op het helpen van mensen om zich los te maken van een beperkende mentaliteit, zodat ze succes kunnen hebben en hun volledige potentieel kunnen bereiken.Mijn Reliv-producten: Reliv Now®, FibRestore® en Innergize!®.

Actief blijven: Ik ga regelmatig naar de sportschool en train 3 of 4 keer per week met een combinatie van krachttraining en cardio.

Hobby's: Tijd doorbrengen met mijn kinderen, snookeren, poolen, naar muziek luisteren en lezen.

‘Distributeurs op de eerste plaats’ wil zeggen: een omgeving creëren waarin distributeurs het goed doen en hun alle hulpmiddelen geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn, ongeacht hun niveau. Je moet het simpel houden, zodat distributeurs niet overweldigd worden of het gevoel krijgen dat ze tekortschieten. Ik denk altijd: wat heeft een distributeur nodig om zijn of haar bedrijf op te bouwen?

Favoriet citaat: ‘Als je de vijand in jezelf verslaat, kan de vijand buiten jezelf je geen kwaad doen.’ — Afrikaans spreekwoord