Senior VP & COO Debra Hellweg

Debra (Hellweg) Bernardoni
Senior Vice President & Chief Operating Officer
 

Debra kwam in 2004 bij Reliv in dienst om de interne Audit afdeling op te richten en te leiden. Ze heeft op die manier een enorme kennis opgebouwd wat betreft de interne processen en procedures, van zowel het hoofdkantoor als de andere buitenlandse kantoren.

In 2008 werd Debra benoemd als Vice President van Operations en is nu verantwoordelijk voor additionele afdelingen zoals IT, HR en het Distributeurs Service Center. Ze werd in 2018 gepromoveerd naar Senior Vice-President en COO en behoudt tevens aanvullende verantwoordelijkheden op het gebied van Naleving en Inkoop.

In haar huidige rol zet ze zich volledig in voor wereldwijde ondersteuning voor Distributeurs. Debra heeft in 2011 ook de onderscheiding “40 under 40” van de St. Louis Business Journal ontvangen en in 2009 de prijs van “ Most influential Business Women”.


Mijn Reliv dieet:
Ik neem Reliv Now met Whey, omdat ik de smaak heerlijk vind! Ik neem tevens Fit3 Active en 24K voor dat ik ga sporten en ReverseAge voordat ik ga slapen. 

Actief blijven: Mijn kind van 5 houdt me bezig, maar ik maak altijd tijd vrij voor sporten. Ik houd van hardlopen en doe regelmatig aan kickboksen. Wanneer het even kan ga ik zwemmen of pak ik een cardioles mee. Onze nieuwe hond is de ideale hardlooppartner, alhoewel mijn dochter over een paar jaar ook mee kan. Ze probeert ons nu al bij te houden!  

Ethiek: Het is voor mij enorm belangrijk dat het bedrijf waar ik voor werk sterke waarden heeft wat betreft ethiek en integriteit. Ik denk dat Reliv op dit gebied één van de beste bedrijven is.

‘Distributeurs eerst’ betekent…Wij overwegen bij elke beslissing die wij nemen of dit in het voordeel is van onze distributeurs en wat voor een impact het op hun zal hebben.

Favouriete uitspraak: “Behandel je personeel precies zoals je wilt dat zij jouw beste klanten behandelen.” – Stephen Covey