Reliv producten op de Cologne List®


De Cologne List®

‘In een onderzoek uit 2001 die door het IOC werd gefinancierd en door het doping laboratorium in Keulen werd uitgevoerd, kwam naar voren dat ongeveer 15% van voedingssupplementen uit 13 verschillende landen, anabole substanties bevatten die niet op het etiket werden aangegeven. Het is onwaarschijnlijk dat deze contaminaties enig verbeterend effect hebben gehad op prestaties, maar kunnen een positief doping resultaat hebben opgeleverd.’

Op de Cologne List® staan producten die zijn getest op bepaalde dopingmiddelen door een wereldwijd toonaangevend laboratorium voor analyse van voedingssupplementen.

Uitgebreid testen

Alle ingrediënten die in onze producten gebruikt worden, arriveren bij het hoofdkantoor van Reliv International vergezeld door een certificaat van analyse, die bewijst dat de producten zijn getest op puurheid en potentie. De producten worden tijdens het productieproces ook uitgebreid getest, om ervoor te zorgen dat alleen producten van de hoogste kwaliteit worden geproduceerd. Het productassortiment van Reliv Europe wordt daarna jaarlijks naar dit laboratorium gestuurd voor verdere inspectie.

Resultaat

Het grootste deel van het Reliv Europe-productportfolio is door de tests en analyse gekomen voor plaatsing in de Cologne List®-productdatabase. Dit betekent dat deze producten een veiligere keuze zijn voor gebruik door professionele sporters en amateursporters.

“Met de Cologne List® kunnen we een goed presterend team met Reliv-sporters samenstellen, die topprestaties leveren met Reliv-producten tijdens hun wedstrijden en daarbuiten.” - Lucy Yarnell, beheerder productonderzoek, ontwikkeling en compliance


Klik hier om te zien welke Reliv Europe-producten op de Cologne List® staan.

Klik hier voor meer informative over hoe het Reliv Athletic team voordeel put uit ons product gespronsorde programma.