Claudia Jiménez

Claudia Jiménez
Sales and Marketing Manager Reliv Mexico


Mijn hele leven heb ik gewijd aan twee gebieden – verkoop en klantenservice. Ik heb meer dan acht jaar ervaring in klantenservice waarvan meer dan vijf jaar in de directe verkoopindustrie. Ik geloof echt in de visie van Reliv – om buitengewoon effectieve producten aan te bieden, een simpele maar winstgevende zakelijke kans en de mogelijkheid om levens te veranderen en hoop te bieden aan mensen over heel de wereld. We hebben de beste producten, het beste compensatieplan in de branche en de beste werknemers die zich inzetten voor het succes van onze Distributeurs in Mexico en de rest van de Reliv wereld.


 
Mijn Reliv dieet: Elke morgen Ultrim+Plus, Innergize!® gedurende de dag en Reliv Now® + LunaRich C™'s avonds.

Favoriete activiteiten: Samen met mijn man en kinderen een wandeling maken, lezen, naar muziek luisteren, bij mijn familie zijn en altijd nieuwe dingen leren.

‘Distributeurs eerst’ betekent…De verplichting aangaan jegens onze Distributeurs om naar ze te luisteren en om manieren te blijven vinden om ze te motiveren en hun te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Favoriete uitspraak: “Samen komen is het begin; bij elkaar blijven is een vooruitgang, samenwerken is succes.” - Henry Ford