President of Sales & Marketing Tom Pinnock

Tom Pinnock
President Verkoop & Marketing

Gedurende drie decennia heeft Tom een netwerk van tienduizenden Distributeurs opgebouwd en geleid. Van 1992-1994 bekleedde hij de positie van Senior Vice-President Verkoop, alvorens hij van 1994-2017 weer het veld in ging. In 2017 werd hij benoemd tot Uitvoerend Vice-President Verkoop en Marketing en de promotie tot President Verkoop en Marketing volgde in 2018.Mijn Reliv dieet: Ik ben een echte gezondheidsfreak. Ik neem Reliv Now® 2 tot 3 keer per dag, ’s avonds gevolgd door ReverseAge® en de LunaRich C™ capsules. Ik beschouw mezelf als een echte shake kenner. Ik mix mijn Reliv Now voor kids met chocolade smaak graag met Fit3 Active. Je krijgt zo namelijk een heerlijke shake smoothie.

Actief blijven: Ik wandel, ren en sport elke dag, samen met mijn vrouw. Ik houd ook van zwemmen en klimmen en doe de Fit3 oefeningen met Coach Tina.

Hobbies: Ik vind het leuk om tijd door te brengen met mijn kleindochters en daarnaast houd ik van golfen, vissen en schrijven.

‘Distributors First’ Means…Distributeurs zijn onze belangrijkste activa. Ze zijn de hartslag van ons bedrijf! Zij zijn degene die de producten in elke keuken van de wereld proberen te krijgen.    

Favouriete uitspraak: “Probeer er achter te komen wat een ander nodig heeft en help hen dit te bereiken.” “Indien je er geen plezier aan beleeft, ben je klaar.”