President of Operations & International Scott Montgomery

R. Scott Montgomery
President
Voorzitter van de Reliv Kalogris Stichting
 

Als de zoon van Reliv oprichters Robert en Sandy Montgomery, groeide Scott op met Reliv. Scott ging in 1993 fulltime aan de slag bij Reliv maar was eigenlijk al sinds de oprichting in 1988 in dienst. Hij heeft een BS in Financiën en Investeringen behaald aan de Southwest Missouri State University.

Tijdens zijn dienstjaren heeft hij meerdere functies bekleed, waaronder Voorzitter van de RKS (2005-huidig), COO (2005-2012), President van Reliv Asia-Pacific (2012-2018) en tegenwoordig is hij President Operationele Zaken en International. Tevens heeft hij van 2008-2012 in het bestuur van de Stichting Opleiding Directe Verkoop gezeten. Scott heeft een zeer goed beeld van het dagelijkse reilen en zeilen binnen een Reliv onderneming en heeft een diepgewortelde toewijding jegens het succes van de Reliv Distributeurs wereldwijd.


Mijn Reliv dieet:
Reliv Now®, LunaRich C™, Reliv Now® for Kids, FibRestore®, Innergize!® en ReversAge®.

Familie gericht: Ik maak graag wandelingen met mijn vrouw Kari. Ik geniet ook van mijn zoons en dochter tijdens hun voetbal of basketbalwedstrijden en dansvoorstellingen. Mijn andere hobby’s zijn o.a. het trainen van een basketbalteam, reizen en klussen.

Ik hou van mijn werk: Er werken hele lieve, goede mensen hier bij Reliv en die maken dit een speciale plek.

Favouriete uitspraak: “Je zult deze dag nooit meer terugkrijgen, dus maak er wat van!”