Reliv Ambassadeurs

Reliv Ambassadors

Reliv’s topverdieners – Ambassadeurs – zijn doodgewone mensen die er voor kiezen om iets bijzonders met hun leven te doen. Ambassadeurs dragen de missie van Reliv om de wereld te voeden overal mee naar toe. Genodigden van dit programma, dienen als mentoren voor de toekomstige generatie business builders en vertegenwoordigen het bedrijf tijdens speciale evenementen. Reliv beloont de inzet van de Ambassadeurs met o.a. speciale uitjes, reizen en bonussen. Ontdek meer.


Lees hier hoe onze Ambassadeurs de zakelijke kans van Reliv hebben ontdekt en hoe zij genieten van het inkomenspotentieel die deze biedt en de vrijheid die daar vervolgens mee gemoeid gaat: Dit zijn onze Ambassadeurs.


Reliv Hall of Fame

De Reliv Hall of Fame is ontstaan om de topverdieners van het bedrijf te erkennen. Onze topverdieners hebben de levens van ontelbare mensen veranderd en hebben een zeer belangrijke rol gespeeld in de opmars van onze missie Voed onze wereld. Lees hier meer over hun inspirerende verhalen: Ontmoet de leden van de Hall of Fame.

 

 

Zoals met elke onafhankelijke onderneming, eist succes als een Onafhankelijk Reliv Distributeur een flinke dosis inzet en toewijding. De personen in deze brochure tonen een glimp van de levensstijl en economische voordelen die mogelijk zijn met Reliv, maar zijn het resultaat van hun persoonlijke inspanningen en vaardigheden. Deze verhalen dienen alleen als voorbeeld en zijn niet bedoelt als een garantie of gemiddelde.

Auteursrecht 2018 Reliv International. Alle rechten voorbehouden.

Registered in England and Wales No. 3022070
Reliv Europe Limited, Unit 10, Colemeadow Road,

North Moons Moat, Redditch, Worcestershire, B98 9PB

Phone +44 (0) 1527 592878 | Fax +44 (0) 1527 590939

Neem contact met ons op | Privacy voorwaarden | Investeerder relaties