Het Reliv-verschil

Waarom leveren de hoogwaardige voedingformules van Reliv resultaat terwijl andere voedingsupplementen dat niet doen? Wij noemen dit het Reliv-verschil.

 

Biobeschikbaarheid: het lichaam kan alleen voedingsstoffen gebruiken die het direct kan opnemen. De shakes van Reliv en andere speciaal ontworpen producten bevatten voedingsstoffen die het lichaam direct kan opnemen zodat elke portie beter wordt benut.

 

Synergie: veel vitaminen en mineralen werken alleen optimaal als ze gecombineerd worden met andere voedingsstoffen. Vitamine D helpt met de opname van calcium; vitamine C versterkt de werking van vitamine E. Dit wordt synergie genoemd. Synergie vormt de basis van elke Reliv-formule.

 

Optimale voeding: Reliv geeft meer dan de dagelijkse basisbehoefte. De drijfveer hierachter is de door onderzoekers geformuleerde en bewezen norm voor optimale voeding, die voorschrijft dat een grotere hoeveelheid essentiële voedingsstoffen belangrijk is voor gezondheid en welbevinden.

 

Gegarandeerd hoogwaardige ingrediënten: onze ingrediënten zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Ze worden bij aanlevering streng gecontroleerd en opnieuw getest tijdens elke stap van het productieproces. En omdat we onze eigen productiefaciliteiten hebben, kunnen we de zuiverheid en de werkzaamheid van ieder verpakt product garanderen. Zie het zelf: bekijk hier de Reliv productie video.

 

De combinatie van onze visie op geavanceerde voeding en onze passie voor innovatie zorgt ervoor dat elk product van Reliv veel meer toevoegt dan de bestandsdelen afzonderlijk.