Director of Marketing Erin Koch

Erin Koch
Directeur Marketing


Erin kwam in 2016 in dienst bij Reliv als Directeur Content Management en werd in 2018 gepromoveerd naar Directeur Marketing. Ze heeft meer dan 12 jaar ervaring in zowel marekting als creatief schrijven, opgedaan in een variatie van industrieën zoals fitness, fashion en detailhandel. Erin is verantwoordelijk voor het uitstippelen van de strategische visie voor het merk Reliv en overziet de dagelijkse activiteiten van het marketing team op het Reliv hoofdkantoor. In 2008 werd ze benoemd als Opkomend Leider door het Leiderschap Ontwikkelingsinstituut. Erin zet zich dagelijks in voor de Distributeurs in het veld, door er voor te zorgen dat zij de beste marketing middelen en technologieën tot hun beschikking hebben.


Mijn Reliv dieet: Reliv Now® met wei, Fit3™ Active en Fit3™ Purify.

Gefocust op fitness: Ik ben op ski’s opgegroeid en ik speel graag tennis. Mijn favouriete fitness programma is Fit3, omdat we een geweldige gemeenschap hebben die elkaar ondersteunen.

Creatief: Het is voor mij ontzettend belangrijk om bij een bedrijf te werken dat creativiteit omarmt en openstaat voor nieuwe ideeën.

‘Distributeurs eerst’ betekent…Je verbinden met Distributeurs en klanten en hun vragen naar hun ideeën. We kunenn van hun leren en dienen hun te ondersteunen met een uitstekende service.

Favoriete uitspraak: “Wanneer je bij de meerderheid hoort, is het tijd om een pauze in te schakelen en te reflecteren.” – Mark Twain