Be the Change

"The French Connection"

Door: Michelle Boronad – International Director, Reliv

 


Teamleden:
Michelle Boronad - €660
Karine Burbridge - €1180
Isabelle de Tarlé - €745
Veronique Maury-Selle - €400
Mathilde Grunbaum - €165
Totaal = €3150

De race is begonnen
Karine Burbridge, Mathilde Grunbaum en ik, Michelle Boronad, hebben op 12 april j.l. deelgenomen aan de Dagovéranienne race in Ville D’Array. Ons doel was om geld te verzamelen voor de Kalogris Stichting, een non-profit organisatie die in 1995 werd gelanceerd ter ere van de wijlen Dr. Theodore Kalogris.

We werden allemaal overschaduwd door de prestatie van Karine Burbridge, die de 16km in 1 uur en 38 minuten wist te volbrengen. Ze had haar koptelefoon op en was zo rap als een haas. Ze bereikte een gemiddelde van 6 minuten en 7 seconde per kilometer! En dat terwijl ze in januari van dit jaar pas voor het eerst met hardlopen is begonnen! Zo zie je maar weer hoe krachtig de producten van Reliv kunnen zijn. Karine heeft de lat echt hoog gelegd. Ze is nu niet alleen verslaafd aan rennen, ze heeft ook het meeste geld op weten te halen, namelijk €1180. Hiervan kwam €865 van haar hardloopinspanningen en €315 van de verkoop van artikelen via internet.

Mathilde Grunbaum en ik, Michelle Boronad, hebben met onze inspanningen respectievelijk  €165 en €660 weten in te zamelen. Wij hebben uiteindelijk een gemiddelde snelheid van 6 minuten en vijfentwintig minuten per kilometer bereikt. Wellicht hadden we wat sneller kunnen rennen maar we zijn onderweg even gestopt om foto’s te maken en hebben onze Facebook vrienden op de hoogte gehouden! Desalniettemin zijn we verheugd met onze prestatie. Ons doel was en is om met veel vreugde en plezier, een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor de ondervoede kinderen in landen zoals de Filipijnen, Myanmar en Cambodja.

Er zijn nog 2 andere dames die ons dit jaar hebben geholpen bij het inzamelen van geld. Afgelopen jaar liepen zij naast me in de race in Suresnes, maar ze besloten dit jaar een andere inzamelingsactie te ondernemen.

Spijsbrood
Isabelle de Tarlé heeft een bedrag van €745 bij elkaar weten sprokkelen door zelfgemaakt spijsbrood te verkopen. Ze is vast de beste bakker in haar woonplaats, anders had ze in zo’n korte tijd nooit zo’n geweldig bedrag bij elkaar kunnen krijgen.

Duikschool & Bruiloft donaties
Veronique Maury-Selle wist €400 te doneren door op de bruiloft van haar zoon aan de gasten te vagen om te doneren i.p.v. een cadeau te kopen. Tevens heeft ze geld ingezameld bij een duikcursus die zij organiseert. Zo zie je maar dat er verschillende manieren zijn om een verschil te maken in dit leven. We hebben allemaal verschillende passies en interesses maar samen kunnen we onze wereld helpen voeden!

Onze sponsors:
Tenslotte willen we al onze sponsors bedanken voor hun gulle donaties van vrienden, familie, collega’s en klanten. Zonder jullie interesse in de Stichting, zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Jaar na jaar
Ik ben in November 2013 begonnen met het inzamelen van geld voor de Kalogris Stichting. Het is me toen gelukt om in m’n eentje €590 in te zamelen. In 2014 heeft een team van Reliv Distributeurs €2160 in gezameld en dit jaar zitten we als team op €3150. Zo zie je maar weer: Samen staan we sterker!