Reliv: Geavanceerde voeding

Nemen we voedingswetenschap serieus

Onze wetenschappers combineren geavanceerd onderzoek, toonaangevende productie- en laboratoriumtechnologie en strenge tests om unieke, doeltreffende formules te creëren. Deze inzet voor kwaliteit en innovatie is aanwezig in alles wat we doen en heeft geleid tot samenwerking met een aantal van de meest gerespecteerde pioniers en organisaties in de voedingswetenschap.

 

Als gevolg hiervan blijft het aantal wetenschappelijke onderzoeken naar onze producten groeien. We maken nu deel uit van het bestuur van de VS Council for Responsible Nutrition en Reliv wordt met klem aanbevolen door prominente figuren in de voedingswereld. Het is ons doel om voortdurend door middel van nieuwe en interessante uitdagingen onze grenzen te verleggen en actief te zoeken naar nog te ontdekken perspectieven voor geavanceerde voedingsoplossingen.

 

De wetenschappelijke filosofie van Reliv, het Reliv-verschil, is een bewezen superieure benadering van voedingssupplementen. Gecombineerd met ons onderzoek naar vernieuwende inzichten in voedingsformules, zorgt deze benadering ervoor dat elk product van Reliv veel meer toevoegt dan de bestandsdelen afzonderlijk. 

Auteursrecht 2018 Reliv International. Alle rechten voorbehouden.

Registered in England and Wales No. 3022070
Reliv Europe Limited, Unit 10, Colemeadow Road,

North Moons Moat, Redditch, Worcestershire, B98 9PB

Phone +44 (0) 1527 592878 | Fax +44 (0) 1527 590939

Neem contact met ons op | Privacy voorwaarden | Investeerder relaties